Webshop » Diepvries Insecten PROMO Box 28 Liter » Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOS

Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOS

Hermetia 28 liter Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOS
Hermetia 28 liter Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOSHermetia 28 liter Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOSHermetia 28 liter Hermetia 28 liter INCL GRATIS VERZEND TEMPEX DOOS

€ 276,00 € 189,50

Beschikbaar

De larven van hermetia (zwarte soldaten vlieg of black soldier fly) betekenen een ware revolutie in de dierenvoeding. Vogels, vissen en reptielen smullen ervan. Ze zijn uiterst voedzaam en hebben een minimale ecologische voetafdruk.

Perfect geschikt voor vogels, vissen en reptielen.

Door de uitstekende voedings- en antibioticumwaarden zijn de hermetia larven het ideale voer voor onze vogels.

Hermetia larven zijn een dan ook een uitstekend voer voor vogels, reptielen en vissen. De larven zijn licht verteerbaar en hebben tal van voordelen tegen over van andere insecten:

Eens je vogels aan de larven gewend zijn, willen ze niets anders meer.
Geen verrassing, als je ziet hoe voedzaam hermetia larven wel zijn !

Hermetia larven zijn veel duurzamer dan vismeel.

Voor de voeding van vogels, vissen en reptielen wordt nog vaak gekozen voor vismeel dat gemaakt word van gedroogde en gemalen vissen. Nochtans is een dieet van hermetia larven een pak duurzamer.

De vele voordelen van hermetia larven:

 hermetia larven bevatten een zeer hoog calciumgehalte (8%), tot wel 10 keer hoger dan meelwormen of krekels! wat goed is voor de botten en eieren van onze vogels.

hermetia larven bevatten hoge concentraties laurinezuur, een natuurlijk antibioticum voor onze vogels

hermetia larven hebben een zeer hoge uitstekende voedingswaarde en een natuurlijk goed uitgebalanceerde calcium–fosfor verhouding.

hermetia larven in de voeding van onze vogels vermindert het verenpikken en zorgt voor een prachtig glanzend verenkleed.

We bieden hermetia larven levend aan in 3 verschillende maten namelijk:

de standaard gewone hermetia : deze word veel aangeboden aan grotere vogelsoorten, grondvogels, ed) , maar ook de kleinere soorten zoals distelvinken lusten dit formaat ook

de hermetia small : deze word in het algemeen het meest aangeboden aan allerlei soorten vogels van klein tot groot, het voordeel van dit formaat is dat er geen enkele bruine of zwarte hermetia larven tussen zitten, daar ze allemaal nog niet volwassen larven zijn

de hermetia extra small: deze worden het meest aangeboden aan kleine exotisch vogels zoals afrikaanse en Australische prachtvinken, ed. Extra smal hermetia larven zijn dan ook iets kleiner dan een pinkie. Ook word dit gegeven aan pasgeborene vogels als zeer krachtig voer tijdens de eerste levensweken.

Schakel nu over op Hermetia als duurzaam diervoeder !.


Zorg dat je vogels afwisseling hebben in voedseldieren. Je verkrijgt hierdoor een betere algemene samenstelling van voedingstoffen. Dit voorkomt eenzijdige voeding en komt de algemene conditie van uw vogels zeker ten goede.