Webshop » Diepvries Insecten » Meelwormen » Meelwormen 10+1 gratis

Meelwormen 10+1 gratis

Meelwormen 10+1 gratis Meelwormen 10+1 gratis

Meelwormen 10+1 gratis Meelwormen 10+1 gratisMeelwormen 10+1 gratis Meelwormen 10+1 gratisMeelwormen 10+1 gratis Meelwormen 10+1 gratisMeelwormen 10+1 gratis Meelwormen 10+1 gratis

€ 75,00

Beschikbaar

De meelworm is de de larve van de meeltor.

Vogels staan bekend om het eten van insecten. Meelwormen zijn een perfecte aanvulling op het normale dieet van onze vogels.  

Meelwormen zijn een zeer voedzame, eiwitrijke voeding voor allerlei vogels en reptielen.  

Het hoge eiwitgehalte van ± 50% maakt dat meelwormen zeer geschikt zijn als voedingsbron voor onze vogels..

Wilt u uw vogels een keer extra verwennen, geef ze dan meelwormen. Vogels zijn er gek op!

Meelwormen zitten bomvol eiwitten, een voedingstof die erg belangrijk is voor vogels. Vooral in het voorjaar kunnen de vogels dit zeer goed gebruiken. Het bouwen van nesten, het voeren van jongen, het beschermen van hun territorium, allemaal dingen die veel energie kosten. Bijvoeren met meelwormen is dus niet alleen erg leuk, het is ook nog eens heel goed voor de vogels.

Meelwormen: een knapperige snacks voor vogels en hoenders, verschillende knaagdieren en reptielen. Meelwormen: een gezonde en eiwitrijke toevoeging op de dagelijkse voeding.

Om een goed gevarieerd dieet aan te bieden kan u ook andere voedseldieren samen aan bieden zoals pinkies | buffalo’s | wasmotten | krekels | sprinkhanen | hermetia …

Meelwormen worden samen met onder andere pinkies, buffalo’s en wasmotten het meest gevoerd aan onze vogels.


Zorg dat je vogels afwisseling hebben in voedseldieren. Je verkrijgt hierdoor een betere algemene samenstelling van voedingstoffen. Dit voorkomt eenzijdige voeding en komt de algemene conditie van uw vogels zeker ten goede.


Gerelateerde producten