Webshop » Levende Insecten » Hermetia » Hermetia 100 gr

Hermetia 100 gr

Hermetia 100 gr Hermetia 100 gr

€ 3,50

Voorafbestellen (Pre-order)

De larven van hermetia (zwarte soldaten vlieg of black soldier fly) betekenen een ware revolutie in de dierenvoeding. Vogels, vissen en reptielen smullen ervan. Ze zijn uiterst voedzaam en hebben een minimale ecologische voetafdruk.
Perfect geschikt voor vogels, vissen en reptielen. 

Door de uitstekende voedings- en antibioticumwaarden zijn de hermetia larven het ideale voer voor onze vogels. 

Hermetia larven zijn een dan ook een uitstekend voer voor vogels, reptielen en vissen. De larven zijn licht verteerbaar en hebben tal van voordelen tegen over van andere insecten: 

Eens je vogels aan de larven gewend zijn, willen ze niets anders meer. 
Geen verrassing, als je ziet hoe voedzaam hermetia larven wel zijn !

Hermetia larven zijn veel duurzamer dan vismeel.

Voor de voeding van vogels, vissen en reptielen wordt nog vaak gekozen voor vismeel dat gemaakt word van gedroogde en gemalen vissen. Nochtans is een dieet van hermetia larven een pak duurzamer. 

De vele voordelen van hermetia larven: 

 hermetia larven bevatten een zeer hoog calciumgehalte (8%), tot wel 10 keer hoger dan meelwormen of krekels! wat goed is voor de botten en eieren van onze vogels.

hermetia larven bevatten hoge concentraties laurinezuur, een natuurlijk antibioticum voor onze vogels 

hermetia larven hebben een zeer hoge uitstekende voedingswaarde en een natuurlijk goed uitgebalanceerde calcium–fosfor verhouding. 

hermetia larven in de voeding van onze vogels vermindert het verenpikken en zorgt voor een prachtig glanzend verenkleed. 

We bieden hermetia larven levend aan in 3 verschillende maten namelijk:

de standaard gewone hermetia : deze word veel aangeboden aan grotere vogelsoorten, grondvogels, ed) , maar ook de kleinere soorten zoals distelvinken lusten dit formaat ook 

de hermetia small : deze word in het algemeen het meest aangeboden aan allerlei soorten vogels van klein tot groot, het voordeel van dit formaat is dat er geen enkele bruine of zwarte hermetia larven tussen zitten, daar ze allemaal nog niet volwassen larven zijn 

de hermetia extra small: deze worden het meest aangeboden aan kleine exotisch vogels zoals afrikaanse en Australische prachtvinken, ed. Extra smal hermetia larven zijn dan ook iets kleiner dan een pinkie. Ook word dit gegeven aan pasgeborene vogels als zeer krachtig voer tijdens de eerste levensweken. 

Schakel nu over op Hermetia als duurzaam diervoeder !. 

Hermetia larven kunnen het best bewaard worden in een pvc krat met gladde wanden.   

Als voeding kan je ze eventueel een banaan (op zijn langs doorgesneden, inclusief de schil) geven, deze met het vruchtvlees naar onder aanbieden.  

Wanneer hermetia larven iets droger beginnen worden kan je ze een besprenkelen met een klein beetje water. (of met een spraybusje water). Dan krijgen de larven teru hun mooie vleeskleurige glans, zo worden beter opgenomen doot onze vogels. 

Hermetia larven bewaren op minimum 15 graden. Indien de larven een nacht af dag te koud hebben gestaan, geen paniek: plaats ze terug in een warmere omgeving en u zal zien dat ze binnen de kortste keren terug actief zijn. 


Zorg dat je vogels afwisseling hebben in voedseldieren. Je verkrijgt hierdoor een betere algemene samenstelling van voedingstoffen. Dit voorkomt eenzijdige voeding en komt de algemene conditie van uw vogels zeker ten goede. 


Gerelateerde producten


Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.